Sunday, November 14, 2010

The Visitor

Hullult naudin filme suurlinnade lihtsatest, vaiksetest inimestest. Eriti nauditav on veel see, kui vaikset inimest vaevab stress, või veel parem - depressioon. The Visitor on üksneist. Lugu ei saa üldse märkimata jätta, sest teema puudutab väga paljusid inimesi, kes on asunud elama Ameerikasse ning ennast seal nii kenast sisse seadnud, et enam ei kujuta lahkumist ette. Võibolla lahkumine ei olegi kõige halvem asi selle juures, aga ennem seda tuleb aastaid kinni istuda vastavas järelvalve asutuses. Olgu! Väga oleks tahtnud, et kaamerad sinna järelvalve asutusse ka kaasa oleksid läinud, sest oleks tahtnud väga teada, mis elu seal siiski on. Huvitab lihtsalt, noh.
Aga kellel see depressioon siis nüüd oli? Connecticuty Ülikooli õnnetu lektor, pärast mõnekuust New Yorkist, kodulinnast eemal olekut, pöördub tagasi, et võtta osa ühest konverentsist. Jõudes oma vanasse korterisse, leiab eest mitte inimtühja korteri. Läbi mingisuguse kahtlase diili on end sinna sisse seadnud tumedama nahavärviga tegelased, kes vaevu inglise keeltki oskavad. Siin nüüd lugu liigutavaks muutubki.
Igati hea looga vaatamine






 


Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

2 comments:

  1. Hea film eri kultuuridest ilma läägeks minemata.

    ReplyDelete
  2. Jah, ma just mingi aeg tagasi proovisin selle nime meelde tuletada. Teadsin, et Trash oli juttu teinud aga ei suutnud tuvastada. Tänks!

    ReplyDelete