Monday, February 14, 2011

Steel Toes

 Kinnitus jälle sellest, kui rumalalt tegutsevad keskkooli hariduseta skinnid, kui nad on saanud törts alksi, mis tekitab neis ülemeelikust. Kui nüüd ülevas olekus skinni ette jalutama panna üks räpases söögikohas nõudepesijana töötav immigrant, siis juhtub see, mis juhtumata ei jääks. Baki saab lõuksi. Vahest juhtub, et baki saab nii hirmsasti üle küüru, et kahjustused on pöördumatud, võibolla isegi järgneb kõigele sellele lühikesele möllule surm. Skin arvab, et tegi jumaliku teo ning ta saab toetust Vennaskonnalt, kuid see kõik on nii lühinägelik. Ok, arvesse tuleb võtta ka säärane asjaolu, et väga tihti on aju saanud sääraselt pestud, et õigem oleks ta saata hoopis rehabilitatsioonikeskusesse, selle asemel, et hakkaks vanglas viha veel juurde koguma.
Vaatasin nädalavahetusel neid skinnifilme ning hoidsin peast kinni. Kehtib jälle see sama vale - 20 skinni lendavad ühele vaesele bakile peale, pärast istuvad kõik 20 skinni kongis. Ühiskond võitis sellest niipalju, et 20 vandaalitsejat on mõneks ajaks kõrvaldatud, ning immigrantide juurdevool jätkub endiselt. Aga... varsti pole enam Vennaskonda, kes bakivoolu peataks, kõik on platele kopitama visatud. Natsid on ikka lollid, raisk!




















Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

13 comments:

  1. baki = paki

    Ja need skinnifilmid on muidugi täiesti tõsiseltvõetavad ning üdini realistlikud...mkay.

    ReplyDelete
  2. He he!

    Taaskord üks mannavahu film.

    ReplyDelete
  3. Sedant nüüd küll, et "tõsiseltvõetavad" ja mannavaht, aga piisavalt veenev, et saada aru, kui mõttetu see tglt on, mis?

    ReplyDelete
  4. Kuidas saab udujahust koosnevat mannavahtu veenvaks pidada ? Muuseas, enamuse nende "tõsieluliste filmide" eesmärk ongi just sellise arvamuse kujundamine nagu su postituses kajastub, kiidan !

    ReplyDelete
  5. hea emowuss, kustutas Rentsi kommentaari ära - haah.
    Nu blogipuus on see veel ilusti näha ja filmiblogide kanalis sitsib ta veel kauemgi.
    :D

    ReplyDelete
  6. Mida muud sellest skinheadidest siis arvata? Seda, et nad ilusad inimesed, käivad tähtpäevadel sugulastega koos ning ei kraabi seintele haakriistu?
    Ütlen, et subkultuurina on see minu jaoks ikkagi võõras värk ning filmipropaganda läks minu puhul siis läbi.
    Mis pilt siis mu silmeette peaks tegelikult manatud olema?
    Aga... kitsad teksad, traksid ja särk on tegelikult vinge värk. See mulle meeldib!
    http://weebirdy.typepad.com/.a/6a00e553dd55ed8834010536a63864970b-500wi muidugi läheks homme kooli nii!

    Ah Rents pani jumala mööda kõigega! Kädistab vist niisama.

    ReplyDelete
  7. Ma enda meelest juhtisin lihtsalt teise haritud inimese tähelepanu kirjaveale ja möödapanekuruumi seal väga ei olnud...

    ReplyDelete
  8. "Aga... kitsad teksad, traksid ja särk on tegelikult vinge värk. See mulle meeldib!"

    Et siis kitsad teksad selga, traksid peale ja pärast ajamasinaga vietnäämist ka läbi ning üks kanepipiip seal habemesse ?

    ReplyDelete
  9. Nuh selle muljega on see, et see on tahtlikutl ja suunatult esile kutsutud. Igas subkultuuris on omad idioodid ning skinniflimid pajatavad alati just sellest vähemuseesindajast ning mingil hämaral moel on alati ka ülejäänud skinnikamp samasugused pooletera mõistuse ja "24/7 rusikad näkku" suhtmisega poisid.

    Oled sa mõnes filmis näinud NS-i meest kes oleks jätnud endast positiivse mulje. Loogika järgi peaks ju sellised olemas olema, propaganda järgi aga mitte. Natsinaalsotsialist on mingi mutandi ja vampiiri verehimuline kooslus, kelle jaoks pole miski püha(ka tema patriotism ja rassilise/rahvusliku kuuluvuse tunnetus muudetakse farsiks*) ja mul poleks midagi selle vastu kui need filmid oleks a'la "Mazi-movie" või "Nazis suck" vms.
    Paraku, aga reklaamitakse neid välja kui tõsielulisi draamasi ja see on haige "bolševistilik" propaganda.
    Kas sa siis ei tea, et sotisiaal-demokraata on poliitiline monopol ning ainuõige tõde.
    Kõik mis sotsiaaldemokraatia mudeliga kaasas ei longi ja selle riista ei ime on fašism ja natsionaalsotsialism on fašism +1.
    Teine püha lehm on multi-kulti, mis praktikas ei tööta mitte kuskil euroopas, aga inimesed kes seda avalikult ütlevad tembeldatakse idiootideks(Ka see kuradi Merkeli kõne puudutas ainult islamikogukonda) ja värdjateks, kellele pole miski püha.


    *a'la american history X - kutt sööb perekonnaga ja räägib täiesti mõistlikku juttu. Järsku maintitakse talle sõna "juut" ja mees läheb lolliks. Vehib rinnale tatoveeritud haakristiga ja lõpptulemusena läheb oma nooremale õele kallale. Mida sellisest arvata või mida arvata tema jutust, et ta austab "hardworking white americanse "- kui ta FAKING LÄHEB SÖÖGILAUAS OMA ENDA LIHASELE ÕELE KÄTEGA KALLALE!!!
    jnejnjne

    Veel paar lolli filmi, mis sul vist vaatamata:
    Higher learning(põhimõtteliselt black powerit tolereeriv lollus kuubis),
    American History X (rõvedalt silmakijalik värdfilm) ja midagi oli veel, aga ei tule meelde. Ahjaa- Pariah!

    ReplyDelete
  10. Metsavana on jube naljakas.

    Kuläää Rents ääää, SOOVITAN sul HOMMIKUTI tähestikuputru JA grammatikavõilebu ÕGIMA hakata.

    ReplyDelete
  11. MNC, hea tekst ja tänud soovitamast, aga praeguseks aitab kiilakate rassimisest. Liigume edasi.

    ReplyDelete
  12. MNC, ära aja, päris mitmes riigis võetakse juba sõna liigse multikulti vastu, lisaks Saksamaale ka Inglismaal ja Prantsusmaal.

    Ja Gendri, muidugi võid sa kirjutada nagu kavatseksid varsti kesiste tulemustega põhikooli lõpetama hakata, aga sel juhul ei tasu skinnidele harimatust nina peale visata.

    ReplyDelete
  13. Tagumine aeg kah...aga, kahjuks käib see peamiselt siiski muhameedlaste pihta. Mina loll arvasin, et kõik on võrdsed hoolimata nahavärvist või usutunnistusest.
    Muuseas, mainisin FV-s sinu lauset, et neegervampiirid näevad imelikud ja mitte eriti tõsiseltvõetavad välja ning kinnitasin, et minu arust ka(+ aga neegeringlid on veel tobedamad ja piibli kontekstis sobimatud) ning sain selle-eest rassismisüüdituse - lausa rõõm oli näha kuidas on hoolitsetud meie noorsoo "rassiteadlikuse" eest, aga loogika ja terve mõistus on puhta unarusse jäetud.

    ReplyDelete