Friday, November 26, 2010

Mr. Nobody (PÖFF)

Mis värk sellega on, et tulevikus inimesed enam kõige ürgsemate ihade rahuldamisega ei tegele? Kas keegi ulmefänn saaks selle lühidalt lahti seletada? Ka Mr. Nobody's tuli selline teema sisse, aga pole ju ainuke film, kus see esindatud on.
Film oli väga hea, nii loo kui ka teostuse poolest. Kogu film oli 'oleks' võtmes, pidev pendeldamine ühest elatud elust teise elatud ellu. Ei saanudki täpselt aru, kumb elatud elu siis ka tegelikult aset leidis. Keeruliseks kisub, eks? Aga täpselt nii see oligi ja kui üritada vastust leida, siis paistab olevat lootusetu tegevus. Huvitava vaatevinkli alla oli keeratud väga paljud igapäevased asjad, sündmused ja tegevused. Näiteks Suure Paugu teooria, kuidas lapsi saadakse, lapse kasvatamise tagajärjed jne.
Igatahes on see üks nendest filmidest, mille pärast PÖFF'lt läbi astuda. Kuna see film tuleb hiljem ka kinodesse, siis võib selle arvelt ruumi jätta teistele väga headele filmidele. Üldiselt soovitan!

















Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

5 comments:

  1. Ma ei tea, sa pead mingeid tõsisemaid ulmefänne siia ootama. Ma viimati muidu väga head raamatut, mis oli Kosmoseodüsseia 2001, lugedes pidin ka pead kinni hoidma nende kohtade peal, kus oli juttu sellest, kuidas arenenud tsivilisatsioon peab jõudma oma maistest kehadest kaugemale ja püüdlema üldiselt eksisteeriva vaimse olemuse poole või midagi sellist.

    Hea raamat selliste valusate kohtadega.

    ReplyDelete
  2. Et põhimõtteliselt see on film, mille pärast PÖFFilt läbi astuda, aga see tuleb kinodesse ka, mistõttu selle pärast pole vaja PÖFFilt läbi astuda?

    ReplyDelete
  3. A Xipe - muidugi võib filmi vaatamine oodata, kui see juba kord kinos ka kunagi jooksma hakkab. Aega on selle kiire asjaga.

    ReplyDelete
  4. Mina ei oska ka seletada kuna olen fantasy-fänn ning seal figureerivad tihtipeale raskemeelsed musklis mehed, keda iga asula endale isiklikuks seemendusaparaadiks tahaks.
    Saadan Metsavana siia selgitustööd tegema, kuna tema on see cyber-punki ja allveelaevatsölibaadi fänn.

    ReplyDelete