Wednesday, November 3, 2010

The Killer Inside Me

Mõtlesin igavat teisipäeva õhtut lõpetada ühe esmapilgul lihtsa ja tavalise draamafilmiga, millest poleks absoluudselt kahju, kui poole pealt magama oleks jäänud ning film pooleli jääks. See film ootas juba ammu vaatamist, olin seda juba jaganud sõpradele, kes selle enne mind ära vaatasid ning laitsid selle ikka jubedalt maha. Sellest ka entusiasm... õigemini seda polnudki.
Filmi taustast midagi teadmata hakkasin vaatama. Esimese pooltunni sees hakkas juba toimuma midagi, mis mu üles kruttis. Üks väga ilus naine sai rõvedalt pikki hambaid. Seda oli tõesti valus vaadata.
Lugu keerleb Lääne Texase julge mendi ümber, kes ei kanna kaasas relva ning on väikese linna elanike lemmik. Aga tegelikult on mendimaski taga üks deemon, kellel perverssustest puudu ei jää.
Midagi selle mendi juures võlus. Filmi ajal elasin talle siiski kaasa. Pärast mõtlesin, et kuradi räige tegelane oli see ikka. Muidu panin tähele, et midagi siin filmis ei klappinud... mingid skeemid olid selles filmis natukene labased. Kuid eks te ise saate vaadates aru, et midagi ei klapi. Aga mulle film meeldis, arvatavasti meeldib see mõnele veel.












 



Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

No comments:

Post a Comment