Tuesday, February 15, 2011

Van Diemen's Land

Kaugel ajal, kui kuningriigid kolooniaid omasid, oli vaja hirmsat moodi töökäsi, kes kõike seda head loodusvara kokku koguksid. Kokkukogujateks olid tihtipeale kerjused, vargad ja säärased sulitegijad, kellest polnud kuningriikidel nagunii mingisugust kasu. Eks siis saadeti nad kolooniatesse sunnitööle. Ühest säärasest paigast film ka pajatab.
Arvatavasti oli Vandiemenimaa vana nimega Tansaania Austraalia küljeall. Suhteliselt suur saar, aga asustust peale koloniseerijate ning mõnele pärismaalasele lisaks lihtsalt ei ole. Kuid vaatamata sellele tõmbab üks kamp süüdimõistetuid metsa poole jehhat. Kuid natukene lühinägelik samm, sest mets on täiesti tihe tšungel ja kliima ei ole just kõige soodsam. Bioloogiliselt vähe arenenud vangid pannakse tõsiselt proovile. Siis lähevad nad veel omavahel tülli, mis lõpeb mõnel korral purustatud kolba ning väga maitsva inimlihast supiga.
Kaadrid olid ilusad, verd pritsivad kolbad hästi verd pritsima pandud ja üleüldse hea film. Järjekordne teos, mille skoori ma IMDB's ei usaldaks. Soovitan!
Trash vaatas ka filmi












Ei vastuta linkides leiduva sisu eest

No comments:

Post a Comment