Monday, May 9, 2011

Moonraker

Roger Moore mulle Bondina väga ei meeldinud. Parimateks on siiani vist olnud Prosnan ja Connery. Moonraker on arvatasti üks ulmeliseim Bondi osa üldse, kuid võrreldes kõikide teistega, jäi äktsionit ja Mr. Q meisterdatud vingeid vidinaid jubedalt väheks. Oleks hirmsatmoodi tahtnud ikka näha, kuidas Bondi auto sõites kuule-rakette välja pillub ning kõrgelt kaljuservalt alla sõites ikka langevarju välja paiskab. Njah, kuid suuresti kompenseerib kõige selle tehnikavaeguse üks väga julge samm terves Bondi filmiseerias. Bond käib kosmoses ja veedab seal omajagu põnevat aega Metallhamba ja mingisuguse väga friiki ideega teadlasega. Et vähemalt filmi lõpupooltunnis on põnevat vaatamist küllaltki palju.




2 comments:

  1. Su maitse ei ühti minuga ikka absoluutselt. Ei meeldinud sulle Hobo ja nüüd Roger Moore ka ei sobi. Prosnan on muarust selline edev pussy kes bondinduse üsna alla tõmbas.

    ReplyDelete
  2. Hobo oli normull, aga ma ei uskunud, et see HõFF'lt parim oli, Aga Roger Moore oli vist igavaim Bond... muud ei midagi. Muidu Bondinduse alla tõmbamine jätkub endiselt minujaoks alates DAltonist. Aga üldiselt ei virise.

    ReplyDelete