Sunday, January 1, 2012

Sherlock Holmes A Game of Shadows

Ülimalt kahju, et sattusin dektektiivi triller-komöödiale kergema poolse pohmeluse ning magamatusega. Film ei suutnud olla vist piisavalt huvitav, et võitlusel unega jäin tagasihoidlikuks. Filmi keskel panin korraks silma kinni. Õnneks on vaatamine piisavalt pikk, millestki ilma ei jäänud. Esimene film oli parem. Lõhnas uue ja huvitava järele. Kuid järjel kordus sama trall ning uut-huvitavat jäi selle võrra vähemaks. Vaatamata sellele pakkub teos kvaliteetnalja arvatavasti rohkem kui miski muu hetkel kinos jooksvatest filmidest. Aga tahaks uuesti näha... just selle keskkoha äktsoni pärast, mis mul nägemata jäi. 





6 comments:

  1. Oeh, vähemalt üks piiks kiitust ka, muidu mina aina ootan järge ja kõik ümberringi ainult laidavad...

    ReplyDelete
  2. See film on täielik ajaraisk. Pidasin vastu pool tundi, siis andsin filmile veel pool tundi aega ennast parandada ja kui asi aina igavamakas ja labasemaks läks, siis tuli paraku selg sirgeks ajada ja saalist taanduda. Säravalt nupukast Sherlockist on alles jäetud mingi rusikatega vehklev pubekatelemmik.

    ReplyDelete
  3. Ants, pole hullu. Kindlasti oled oma aega kulutanud hullemagi peale. Sherlock on narkar, seda olen ma koguaeg kahtlustanud.

    ReplyDelete
  4. Kober. Kolmandat osa ootad või?

    ReplyDelete
  5. Filmi k6ige parem osa oligi, kui sa kinos magama j2id. Ja siis muidugi metsastseen koos suurtykipaukudega.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete