Thursday, September 30, 2010

Uudisliin

Väike uudis teile siia vahele Twilight saaga teemadelt. Nimelt Ameerika rumalad lapsed on hakanud üksteise verd imema. Õudne!






Ema! Võta seda uudist tõsiselt ja vaata, et sa ei hakka teiste inimeste verd jooma!

Donnie Darko

Sarnane segadus nagu Spotless Mindiski. Aga mäluga polnud siin midagi pistmist, oli hoopis ajas rändamist. Huvitav, eh? Tegelt oli ka hea film!












 


Ei vastuta linkides leiduva sisu eest! 

Wednesday, September 29, 2010

The Sting

Süsteemid, süsteemid. süsteemid. Filmis on vinged petusüsteemid ja -skeemid, kuid tunduvad natukene ebareaalsed. Aga noh, see on ju film - aasta oli siis 73, kui film valmis vändati ning linateostes ei pea midagi reaalne olema. Ega see dokumentaal pole! Aga näitlejatööd on jõlebullid ning üldse... kuidagi ajast ja arust oli kõik. Mõnus. Soovitan... mitte naistele!











 



Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

Tuesday, September 28, 2010

Unforgiven

Clint Eastwoodi filmid on head või halvad? Üldiselt on tema filmidel mingisugune imelik maik ikkagi juures. Tahaks öelda, et film on halb, aga tegelikult ei ole. Selline imelik mulje jääb alati tema filmist. See on ju hea! Aga mis selle cowboyfilmi kohta siis öelda? Päris hea film on. Teistsugune... kõlbaks ka naistele vaatamiseks. Naised, vaadake ka seda.Vaadake, kuidas Ameerikas vanasti asjad käisid. Kõik oli justkui paigas, aga mitte midagi ikka ei toiminud.












Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

The Book of Eli

Kas te The Road'i olete näinud? Igatahes vaadake seda ka. The Book of Eli on film samast žanrist - apokalüptiline põnevusfilm või kuidas iganes seda kutsuda. Ehtne Fallout 3, noh! Ilma kollideta muidugi.
( vaata ka seda -> LINK )




 


Ei vastuta linkides leiduva sisu eest! 

Monday, September 27, 2010

The Expendables

Milline pask!!! Ma vaatasin selle filmi lõpuni, ainult Silvester Stalone'i grimasside pärast. Mõnusaid lõustaväänamisi teeb ta küll. Ja verd pritsib filmis palju. Ma olen kindel, et see film meeldib paljudele, aga ma ei soovita ikkagi seda kellelegi! Peaks vist üldse selle postituse maha võtma.
(Vaata ka seda -> LINK )









 

Ei vastuta linkides leiduva sisu eest! 

Sunday, September 26, 2010

The Deer Hunter


Vene värk on ikka õige värk! Kõvad peod ja viinast küll puudust ei tunta. Ja kui rääkida depressiivsest väikelinnast ja panna sinna russid, siis kohe muutub kõik palju lõbusamaks. Aga see oli väike kõrvaltähelepanek. Filmis käidi jälle Vietnamis, kus polnud enam üldse nii lõbus sõdida, vaid mängiti hoopis veneruletti. Aga mis värk sellega on, et kõikides heades filmides Robert DeNiro mängib? A - ta jälle kabistas filmis naist, aga õnneks suudlemist ei näidatud.


















TORRENPORR
Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

Wednesday, September 22, 2010

Life Is Beautiful

Üle pika aja üks väga hea film. See läks väga hinge, tekitas nutumaiku. Film algas ühe meeleoluga, kuid lõppes hoopis teise meeleoluga. Sõber, kes samuti filmi vaatas, ütles selle kohta väga ilusti: magushapu kaste, filmis oli teema ja selle esitamise vormi vahel vastuolu. Tõsiselt magushapu.










Torrejörn
Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

Monday, September 20, 2010

Heat

Film on juba vana, kuid pole ammu nii huvitavat politse-päti filmi näinud. Olen seda justkui juba kunagi vaadanud, kuid mäletasin sellest väga vähe. Tore, et üle vaatasin. Vic Mackey'i kõrval on Al Pacino tegelaskuju vingemaid mente üldse. Ja selles filmis oli ta ehtne Märt Sults nii käitumiselt, olemiselt kui ka näost. Pigem ikka Sults on Al Pacino. Kas EE Kranaat on neid rubriigis 'Kaks Tilka Vett' juba kõrvutanud??? Aga kõige rohkem meeldis mulle ikka ülikondades meeste tulevahetus politseidega. Võibolla sellepärast, et see oli sarnane ühele seigale populaarses videomängus GTA IV. Ühte peab veel mainima: Robert De Niro't on jälk jälgida suudlemas.









 


Ei vastuta linkides peituva sisu eest! 

Fargo

Depressiivsed Ameerika väikelinnad!  Mingisugusel lollil ja rasedal sherifil õnnestub ilma teha ning see kõik kukub välja nagu spontaanselt. Mõnus vaatamine ja nalja saab filmis kaa! Sest seal on üks funnylooking guy!

YEAH

(vaata ka -> LINK )








 


Ei vastuta linkides leiduva sisu eest! 

Sunday, September 19, 2010

The Shining

Nii! Friikide grimassidega Jack! Rets tüüp ja mida noorem ta oli, seda vingem ta välja nägi. Raske öelda, aga film meeldis vist ikka rohkem efektide pärast, kui Jack Nicholsoni pärast. Aga kas see film ikka meeldis mulle? VIST meeldis, aga mitte midagi poleks ka juhtunud, kui see oleks nägemata jäänud. Ei noh, kui oled armas ja tead, mis on hea, siis vaata seda filmi ka ikka. Kõrgelt hinnatud on see film igatahes igalpool!













 


Ei vastuta lingisisu eest absoluudselt! 

Ichi the Killer

Japsid on vägavinged. Nad on väga perverssed ka. Filmi peategelane Ichi on pealtnäha väike süüte poisike, kes aegajalt mõnda prostituuti külastab, aga kui näidata talle vägivalda, siis plahvatab temas draakon, kelle seljale nr. 1 on kirjutatud. Soovitan igakell head japsifilmi. See on hea japsifilm!













TORRENTJÖNGER
Ei vastuta ühegi lingi sisu eest! 

Full Metal Jacket

Kui ma ühes eelmises postituses mainisin, et Kellavärgiga Apelsin oli minu esimene Kubricku film, siis nüüd on mul häbi sellepärast, et ma valetasin teile. Full Metal Jacket ja The Shining't olen ma varem näinud. Kuidas ma nii loll olin, et ma seda ei teadnud? Igatahes vaatasin mõlemat uuesti.
Vietnamisõjal on lihtsalt nii hea soundtrack. Tahan ajamasina leida ning 70ndatesse rännata... kohe. Törts LSDd keelele ja badavai Rolling Stones'i kontserdile. Ajaa - Vietnamisõda on vist ainuke sõda, millest ma ise oleks osa tahtnud saada. Oleks ka kiivrile tahtnud midagi joonistada, kõmmutada tšunglis. Ma mõtlen, et ma oleks tark sõdur ja jääksin ellu. Ameeriklased võtsid seal ikka ülitšillilt kõike!
( vaata ka -> LINK )









TORRENJÖNKS
Ei vastuta ühegi lingi sisu eest!

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Jim Carry, minu üks lemmik! Aga nii võõras rollis, et lausa lust oli teda vaadata. Ja müstikat oli filmis palju. Ja mäluteema oli jälle sees. Teemaks jälle vihatuim teema: armastus ja tunded, aga vaatamata sellele mõnus vaatamine.










 


Ei vastuta linkide sisu eest
 

Memento

Kättemaks on sellele filmi peategelasele vägaväga raskeks tehtud. Imestusega vaatasin seda, kuidas mäluta inimene endale süsteemi on leiutanud, et ta ikka rööbastes püsiks ning oma elutööd ajada saaks (e. törts tappa inimesi). Väga huvitava ülesehitusega film. Mulle meeldis ikka hullumoodi!







 


Ei vastuta ühegi lingi sisu eest!

Reservoir Dogs

Quentin Tarantino on mu lemmik, absoluutne lemmik. Ja ma arvan, et ma ei ole üldse originaalne, sest ma ei ole ainuke, kellele tema filmid hullumoodi meeldivad. Filmi on kindlasti kõik näinud; kes pole, peaksid kahtlemata vaatama. Gängbäng teemad on alati head ning heade näitlejate pärast meeldiks film isegi chickidele.







 

Ei vastuta linkidesisu eest

Friday, September 17, 2010

4 Months, 3 Weeks and 2 Days

Naistel esineb ikka nii palju mitmepalgelisust, et see on midagi uskumatut. Film ei räägi ainult naiste hingeelust, aga õpetab mehi neist olevustest rohkem arusaama. Ja kui kunagi peaks abordi tegemine Eestis keelualla sattuma, siis soovitan kõigile aborti teha tahtvatele naistele igakell abort tegema minna mujale, kui teha seda illegaalselt kodustes tingimustes. Mehed! Olge naistega ettevaatlikud, sest neil alati susiseb midagi.




 

Ma ei kujuta ette, kust te selle filmi saada võiksite, aga mina ei vastuta ühegi lingi sisu eest.

Thursday, September 16, 2010

Monty Python and the Holy Grail

Noo... inglise huumor. Mitte midagi enamat, mitte et huumor hea poleks. Naerda sai väga kõvasti. Film ise on pasapask ning pole hullu, kui 20 minutit filmi keskelt vaatamata jääb, aga kivispeaga vaatamiseks soovitan seda igale ühele. 



 

Ei vastuta ühegi lingi sisu eest!

Se7en

Väga imelik, et ma seda filmi kunagi varem näinud ei ole, sest nii head näitlejad mängivad. Film ise oli täiesti huvitav ehk OK, et mitte öelda hea, sest liiga palju Hollywoodi kumas läbi. Hollywood on ju nõme (kommertspask), seda teame kõik. Võikusega see film kokku ei hoia!







 


Ei vastuta linkide sisu eest! 

The Lives of Others

Saksa pask, arvasin ma alguses, aga ei ole saksa pask. Sakslaste toodang küll, kuid päris hea!!!
Tegevus toimub Ida-Saksamaa Vabariigis enne Berliini müüri langemist ja pärast seda, kuid palju süngemates toonides, kui me mäletame filmist Good Bye Lenin. Tõsine luurevärk käib. Mulle meeldivad väga filmid, kust ma midagi uut teada saan.





Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!

A Clockwork Orange

Oi, kui lahe film. Ütlen ausalt ära, et mingisugune kunstiinimen
e ma tegelikult ei ole, kuigi vahel võibolla jääb selline mulje. Kui ma juba nii aus olen, siis võib öelda, et see oli VIST mu esimene Kubricku film. Kas mul peaks häbi olema? Ma arvan, et ei peaks. Vaatan kõik head asjad järgi ära!
Filmist siis. Läbiv irooniavõti meeldis mulle väga. Alguses vaatasin seda kui lõbusat komöödiafilmi, kuid juba varsti leidsin ennast päris põnevil olevat. Suurt rolli mängis ka filmi visuaalne pool. Koguaeg oli ju midagi põnevat silme-ees. Lugu oli supervägev ja kui alguses oli peategelane Alex megatropp pätt, siis filmi lõppedes tahtsin teda näha selle sama pätina! Ja ma nägin!








 

Ei vastuta linkides leiduva sisu eest! 

The Prestige

Kaks mustkunstniku on oma vahel väga erilises suhtes. Üks jube ületrumpamine ja salatsemine käib.
Filmi oli päris mõnus vaadata, sest kui märksõnaks on mustkunst, siis filmi keerdkäigud peavad lihtsalt pinget üleval hoidma. Päris hästi on saadud sellega hakkama. Kui üks mustkunstnik lollitab teist, siis paratamatult lollitab ta ka vaatajat. Lisaboonuseks sain teada, kuidas mõndasid trikke tegelikult tehakse. Hindeid ei jaga! Aga hea film on siiski.





 


 

Ei vastuta linkides leiduva sisu eest!